top of page

Becoming who you are

You want something to change in your life, but you don't yet know what or how. You might be at a crossroads or in a difficult situation. Coaching can offer you a new perspective on things, get a clear overview, and help you to take the required steps to get where you want to be.

Personal coaching

For those with questions, dilemma's and/or a desire to grow. 

You will get clear on what it is you really want and what is blocking you from getting there. During the first session, we determine the bigger question and goal, after which you work towards it in your own way. I'll be there every step of the way.

Extensive Goal session (90 min)
5 coach sessions (90 min), more is optional
Availability throughout the 6 months
Online or in person 

Starting from € 1490 ex VAT

Professional coaching

For those with questions regarding their professional growth, decisions or next step. 

You will get clear on your strengths and weaknesses, drivers and desires. During the first session we determine the bigger question and goal, after which you work towards it in your own way. I'll be there every step of the way.

Extensive Goal session (90 min)

In-depth test to discover what drives you

5 coach sessions (90 min), more is optional

Availability throughout the 6 months

Online or in person 

 €1750 ex VAT

Single sessions

For those who just want to touch base. 

During this session we'll explore your question and come to concrete next steps you can undertake. 

€130 ex VAT / hour

Not sure which one to choose?

No worries. You can book a 15 minute free discovery call and together we'll find out. 

Thomas

Mia haar sessies zijn no nonsense maar tegelijk gevoelig, uitdagend, inspirerend en waarnemend zonder oordeel. ik voelde me veilig en op mijn gemak, heel knap hoe Mia de ruimte creëert om er echt te zijn en alles waarmee je worstelt aan te gaan en op te lossen.  Dus een terechte shout out:
Bij Mia ga je echt naar de kern om persoonlijke of professionele vraagstukken waarbij jou energie niet goed voelt op te sporen en aan te pakken. Weer balans en in sync met jezelf dat is het cadeau wat Mia je geeft. Thank you, Thank you

Franka

Onze sessies waren persoonlijk, soms confronterend. Mia was niet bang om mijn grenzen op te zoeken en had feilloos door wanneer iets me raakte; ook als ik dat zelf niet doorhad, of niet wilde toelaten. Tranen werden steevast vervangen door een glimlach. De gesprekken en journals hebben me gestimuleerd om ook zelf nog op ontdekking te gaan, zonder bang te hoeven zijn voor wat ik ga tegenkomen. Op onderzoek gaan naar wat er in jezelf verborgen zit is spannend. Maar het laagdrempelige contact, met af en toe een vriendelijk aanzetje tot actie, maakte dat ik me gesterkt voelde en wist dat ik het niet alleen hoefde te doen. Misschien nog wel belangrijker; ik zie inmiddels in dat ik nooit meer alleen ben; want vanaf nu heb ik mezelf.

Simone

De coaching sessie's met Mia hebben me enorm geholpen op een hele onverwachte manier. Waar ik eerst nog zoekende was bij het maken van keuzes, heb ik mezelf een stuk beter leren kennen. Ik heb met Mia geleerd waar ik naar moet kijken om beslissingen te maken die het best bij me passen, waardoor ik ook na afloop van het coaching traject vol vertrouwen de toekomst tegemoet zie.
image.png
image.png
image.png
bottom of page