top of page

Leuk je te ontmoeten.

Mijn intentie is dat mijn praktijk en mijn werk een plek is waar je je thuis voelt. Een plek waar je verder kan ontdekken wat je nodig hebt en hoe je dat naar je dagelijkse praktijk kan vertalen. Ik weet als geen ander hoe het voelt om vast te zitten en even niet meer te weten hoe nu verder. Wat ik van de lastige momenten heb geleerd, is dat er niks zo fijn is als het samen mogen doen.

Mijn verhaal

Op het moment dat ik echo’s met een deodorantfles op mijn moeders zwangere buik aan het doen was was het duidelijk dat ik dokter ging worden. Geïnspireerd door de verhalen van mijn opa en oma die net na de oorlog pionierde in ditzelfde vak was ik gemotiveerd om er ook op die manier voor andere mensen te kunnen zijn.

 

Mijn verwachting van wat het inhield om als arts te werken bleek verre van de realiteit. Wij hebben een systeem gecreëerd waarin de tijd nemen om echt te kunnen luisteren en preventief werken een luxe is.

 

Na een mountainbikeongeluk net voordat ik arts werd moest ik maanden revalideren. Het gaf me tijd om te reflecteren en ik realiseerde me dat ik lang niet zo gezond was als ik altijd dacht. Ik was niet alleen aan het herstellen van een hersenschudding, maar ook van jarenlang rondrennen als een kip zonder kop en ongezonde patronen.

 

In mijn herstel heb ik verreweg het meeste gehad aan andere behandelingen dan onze reguliere zorg, van reiki tot druppels waar ik nog nooit van had gehoord. Mijn ogen werden geopend voor het belang van voeding, energiehuishouding en basale dingen zoals rust en verbinding.

 

Ik besloot mijn eigen pad te bewandelen en zorg te ontwerpen zoals ik denk dat het kan. Ik verdiepte me in andere visies op gezondheid, van eeuwenoude Oosterse geneeswijzen tot moderne, wetenschap gedreven, Functional Medicine. Langzaam maar zeker ontwikkelde ik een manier van werken waar ik 100% in geloof en steeds weer de resultaten van terugzie.

Mijn missie


In de ideale wereld groeien we op in een wereld waarin het normaal is om jezelf te kennen, van kennis van het lijf tot emotieregulatie. En indien we dan toch ziek worden, ondersteund worden op alle lagen. Ik geniet ervan om samen met jou te ontdekken waar jouw klachten vandaan komen en wat jij nodig hebt om te komen waar je wil komen.

TESTIMONIALS

Mia is als mens, arts, patiënt, spoken word artist, inspirator, keynote sprekers zo veelzijdig, zo waarachtig en zo werkelijk doorleefd dat je aan haar lippen hangt van ontroering én in een soort ademloosheid vaststelt dat wat Mia met ons opheeft gewoon de toekomst is. Als mensheid zijn we toe aan de “holistische zorg voor iedereen”  waar Mia voorvechter van is.

Marianne van den Anker, Ombudsman Rotterdam

bottom of page